Ovi glumci rade protiv Srbije!

Cele prošle nedelje u Beogradu u Centru za kulturnu dekontaminaciju igrala se predstava u režiji morbidnog umetnika Zlatka Pakovića po imenu “Srebrenica, kad mi ubijeni ustanemo”. Dok se celokupna domaća javnost bavila tematikom predstave i njenim režiserom, niko nije postavio pitanje ko su ljudi koji su glumili u ovoj bolesnoj predstavi protiv Srbije. Ko su glumci koji rade protiv svoje zemlje? Ko su glumci koji okrivljuju svoj narod i svoju zemlju za izmišljeni genocid u Srebrenici? 

Vahid Džanković

Prvi glumac koji je učestvovao u ovoj predstavi je Vahid Džanković bošnjak iz Novog Pazara. Vahid Džanković već dugi niz godina učestvuje u propagandi protiv Srbije. Sarađivao je sa Zlatkom Pakovićem i na predstavi “Bojte se Alaha” u kojoj se genocid u Jasenovcu u kojem je ubijeno skoro milion Srba izjednačava sa izmišljenim zločinom u Srebrenici. Vahid Džanković je takođe blizak sa pojedinim ljudima iz ekstremnih levičarskih organizacija. Iste one organizacije koje propagiraraju da se desio genocid u Srebrnici i da je neophodno ukinuti Republiku Srpsku. Kao što su “Partija radikalne levice” i “Marks 21”.

Ivan Jevtović

Drugi glumac koji je učestvovao u ovoj predstavi je Ivan Jevtović. Ovaj propali glumac dvadeset godina nije imao zapaženiju ulogu u srpskoj kinematografiji. Zadnji pozati film u kojem je glumio je “Nebeska Udica” iz 1999. godine. Očigledno je da je Ivanu Jevtoviću gluma u anti-srpskim predstavama jedan od izvora prihoda. Takođe mnogi naši glumci uključujući i Ivana Jevtovića nadaju se da će snimajući anti-srpske filmove i predstave doći do boljih filmskih uloga na zapadu.

Andreja Karčagin

U predstavi “Srebrenica, kad mi ubijeni ustanemo”,  glume i dve glumice. Jedna od njih je mlada Adreja Karčagin. Adreja dolazi iz Novog Sada. Po ugledu na svoje starije kolege misli da će napadima na svoju zemlju napredovati u filmskoj industriji. S obzirom da su pojedini srpski glumci kao što su Mirjana Karanović, Nikola Đuričko napravili karijere na zapadu glumeći u anti-srpskim filmovima.

Boris Milivojević

Četvrti član ove bolesne predstave je glumac Boris Milivojević. Boris je dugogodišnji teški narkoman. U kakvom stanju se nalazi posle decenija korišćenja heroina videlo se u seriji “Močvara” na RTS- u. U toj seriji Boris Milivojević jedva priča koliko ga je heroin uzeo pod svoje, stoga je i razumljivo što prihvata ovakve bolesne uloge. Zajedno sa Vahidom Džankovićem glumio je u predstavi “Bojte se Alaha”, u kojoj pokušavaju da umanje strahote logora Jasenovac i stradanja Srba u njemu.

Katarina Jovanović

Druga glumica u ovoj seriji je operska pevačica Katarina Jovanović. Katarina Jovanović je bivši direktor Opere Narodnog Pozorišta u Beogradu. Ona je jedan od sto javnih ličnosti koji su podržali Sašu Jankovića na predsedničkim izborima 2017. godine. Danas radi kao vandredni profesor na Fakultetu Muzičke Umetnosti u Beogradu gde predaje solo pevanje. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *