Ova žena uvlači ljude u sektu! Kakve veze ima “CEKOR” sa sektama?

Članovi nevladinih organizacija u Srbiji ne biraju načine kako da dođu do novca. Nabrojaćemo neke primere: Pozorišne predstave o navodnim zločinima Srba, napadima na kineske investicije u Srbiji, širenje separatizma u Vojvodini i Sandžaku. Direktorka “CEKORA” Nataša Đereg otišla je korak dalje i počela je da se bavi sektašenjem. Nataša Đereg je visoko rangirani član i direktor sekte pod nazivom “ART OF LIVING” – umetnost življenja.

Nataša Đereg je direktorka nevladine organizacije “CEKOR”. Ona zarađuje novac u Srbiji tako što po instrukcijama zapadnih finansijera pokušava da iz Srbije istisne kineske investitore. Međutim Nataša Đereg ima još jedan izvor prihoda koji nema veze sa anti-kineskom propagandom u Srbiji. Natađa Đereg je visokorangirani član i direktor sekte “ART OF LIVING”- umetnost življenja u Srbiji. Ova sekta osnovana je u Srbiji  2001. godine. Sekta”ART OF LIVING” ima u Srbiji 10.000 sledbenika, među kojima su i članovi nevladine  organizacije “CEKOR”. Da Nataša Đereg i sekta “ART OF LIVING” imaju veze pokazuje i to što zajedno dele prostorije u Subotici na adresi Korzo 15/13. Na ovoj adresi nalazi se i sedište nevladine organizacije “CEKOR”.

Nataša Đereg zajedno sa svojim sektašima u Subotici takođe nudi i lažne medicinske usluge. Oni na adresi Korzo broj 15, stan broj 13 u Subotici dovode ljude kojima na prevaru uzimaju pare za izmišljene medicinske preglede. Nataša Đereg naplaćuje preglede. Ovi njeni pregledi nazivaju se ajurvedske konsultacije. Na ovim pregledima znaju ljudima da uzmu po nekoliko hiljada evra i da ih uvuku u kandže svoje sekte. Na metama su im najčešće stariji i bolesni ljudi gde im je cilj da dođu do njihovih nekretnina koje bi oni ostavili sekti. Sekta “ART OF LIVING”- postoji u celom svetu. Na njenom čelu nalazi se vrač po imenu Šri Šri Ravi Šankar. Ova sekta deluje u 155 zemalja u svetu i postoji već 38 godina. U Srbiji postoji od 2001. godine i njen osnivač u Srbiji je Nataša Đereg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *