Ovo je vođa ekstremne levičarske organizacije koji sarađuje sa bošnjačkom tajnom službom

Na čelu ekstremno levičarske organizacije “P.A.O.R” nalazi se čovek u ranim četrdesetim godinama. Njegovo ime je Srđan Papić Đurić koji živi u Zrenjaninu. Zrenjanin je baza ove esktremne  levičarske organizacije koja je pod uticajem bošnjačke tajne službe. “Panonska antifašistička organizacija” pored Zrenjanina ima članove i u drugim gradovima Vojvodine. 

 

Srđan Papić Đurić je vođa”Panonske antifašističke organizacije”. U ovu organizaciju ubacio je i najbliže članove svoje porodice poput Marije Papić Đurić(o kojoj ćemo pisati u nekim od narednih tekstova). Pre četiri godine Srđan Papić Đurić primio je veliku svotu novca od bošnjačke tajne službe da u Nemačkoj prepešači 46 kilometara od Schwabisch Gmund do Stuttgarta a potom do konzulata Srbije sve u cilju da bi promovisao da su Srbi počinili genocid u Srebrenici. Cilj ove akcije je bio da se Srbi prikažu još jednom kao jedini genocidan narod u Evropi,  što je jedan od glavnih zadataka bošnjačke tajne službe, a Srđan Papić Đurić je samo oruđe u njihovim rukama. U ovoj akciji pored Srđana Papića Đurića učestvovao je i Ines Kušenić ( hrvat), Danilo Tomić i Jova Toljaga. Ovo nije prva ovakva akcija Srđana Papića Đurića on je već šetao od Šapca do Srebrenice isto u cilju propagiranja navodnog genocida u Srebrenici od strane Srbije, i za tu akciju Srđan Papić Đurić je takođe dobio novac od bošnjačke tajne službe. 

Srđana Papića Đurića možete prepoznati po morbidnim tetovažama po celom telu. On po telu ima tetovaže lobanja, kostiju i drugih satanskih stvari, što je razumljivo jer je veliki protivnik Srpske Pravoslavne Crkve. Meta njegovih napada često su bilo pokojni Patrijarh Pavle i Vladika Nikolaj Velimirović. Srđan Papić Đurić blizak je sa organizacijama Marks 21 i Ne davimo Beograd. Često je viđen na protestima koje su ove organizacije pravile. U slučaju novih protesta i sukoba u Vojvodini on će biti sigurno jedan od predvodnika nasilja.

 

 

Prismotra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *