Kako Mira Lopurda uništava Poštu Srbije?

Ne samo da će iza najverovatnije odlazeće direktorke Pošte Mire Petrović ostati tona kriminalnih ugovora, afera i štetnih poslova, već je ovo preduzeće pretvoreno u servis direktorke! 

Tako su radnici pošte bili dužni da renoviraju stan starije ćerke u ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu, kao i mlađe u Takovskoj. Taj luks stan kupljen je pre par meseci! Da ni muž ne ispašta, potvrđuje činjenica da mu je direktorka ustupila već četiri godine na korišćenje službeni automobil pošte, iako on nije na spisku zaposlenih!

Automobil Mire Petrović
Automobil Mire Petrović

Podsećamo da je Mira Petrović, inače član PUPS-a na funkciju došla iako nema odgovarajuću stručnu spremu. Šezdesetogodišnja Petrovićeva svoju karijeru počela je na mestu sekretarice predsednika PUPS-a Milana Krkobabića, a dogurala je da bude njegova naslednica na mestu direktora “Pošte Srbije”. Krkobabić je poziciju u “Pošti” nerado napustio, ali nije mogao istovremeno da bude i ministar i direktor. Dugogodišnja bliska saradnica lidera PUPS-a Mira Petrović došla je na njegovo mesto sa pozicije specijalnog savetnika u “Pošti” i platom od 186.588. dinara.

 

 

 

Prismotra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *