Velja Ilić stavio ćerke za poslanike pa pukao na izborima

Velja Ilić doživeo je potpuni debakl na poslednjim parlamentarnim izborima. Njegova koalicija u kojoj je bio Miroslav Parović i Momir Stojanović osvojila je svega nekoliko hiljada glasova birača. Velja Ilić je dobio na izborima manje glasova nego što je predao potpisa za učestovanje na izborima. Jedan od razloga totalnog fijaska Velje Ilića i njegove koalicije je i njegova lista za poslanike. Šta je Velja Ilić to uradio? Zašto ga je članstvo njegove stranke bojkotovalo na izborima?

Dijana Ilić

Velja Ilić je na listi za poslanike za Narodnu Skupštinu stavio svoje dve ćerke. Ova odluka izazvala je veliko nezadovoljstvo među njegovim članovima koji su odlučili da ne glasaju za Velju Ilića na parlamentarnim izborima. Analizom liste za narodne poslanike može se videti da se na broju tri liste za poslanike nalazi ćerka Velje Ilića Dijana Ilić. Ćerka Velje Ilića Dijana Ilić zauzela je čak i bolje mesto na listi za poslanike od koalicionog partnera Miroslava Parovića. Velja Ilić je takođe postavio svoju ćerku Dijanu da vodi beogradski odbor njegove stranke.

Mirjana Ilić Timotijević

Na listi za narodne poslanike na br. 33 Velja Ilić je stavio svoju drugu ćerku Mirjanu Ilić Timotijevic. Velja Ilić je pokušao da sakrije da mu druga ćerka Mirjana Ilić Timotijević nema fakultet, pa je na listi za poslanike napisao da je književnik na mestu gde treba da bude navedena škola za kandidata za poslanika. U prilog ovim tvrdnjama postavljamo listu za poslanike gde možete videti navedena imena ćerki Velje Ilića na br. 3 i na br. 33.

 

Prismotra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *