Ko je Lazar Čovs? Kako se novinarstvo isplati?

Pre nešto više od mesec dana nevladina organizacija “Novosadska novinarska škola” i njihov portal “FAKE NEWS TRAGAČ” označili su portal Prismotra kao mediji koji manipuliše ljudima. Portal “FAKE NEWS TRAGAČ” je uvrstio Prismotru među šezdeset(60) medija u Srbiji koji manipulišu narodom. Prismotra će zbog toga otkriti ko je Lazar Čovs pomoćnik urednika na portalu “FAKE NEWS TRAGAČ”.

Ko je Lazar Čovs?

Lazar Čovs je završio srednju Elektro-tehničku školu u Novom Sadu. Posle srednje škole upisuje Prirodno-matematički fakultet, smer za biologiju i ekologiju. Kako je bio loš student, a i voleo je novac napušta ovaj fakultet i upisuje žurnalistiku na Filozofskom fakultetu. Lazar Čovs je shvatio da se novinarski posao mnogo više isplati. Pored toga što je pomoćnik urednika na portalu “FAKE NEWS TRAGAČ” Lazar Čovs sarađuje i sa raznim nevladinim organizacijama, vojvođanskim separatističkim organizacijama i separatističkim portalima. Lazar Čovs je pisao tekstove za vojvođanske separatističke portale “VOICE” i “AUTONOMIJA”.

Na slici iznad vidimo da separatista  Lazar Čovs na društvenim mrežama promoviše Novi Sad kao glavni grad nezavisne države Vojvodine. Lazar Čovs je takođe i saradnik u nevladinoj organizaciji “BCBP” . U pitanju je Nato lobistička organizacija pod nazivom Beogradski centar za bezbednosnu politiku koja okuplja Nato lobiste iz cele Srbije. Lazar Čovs u organizaciji “BCBP” ima mesečnu apanažu kao i u predhodnim organizacijama.

Lazar Čovs je bio aktivan na protestima 2017.godine, na protestima Podrži RTV, i prostestima 2019.godine. Takođe je i stalan učesnik gej parada. Lazar Čovs je 2016.godine organizovao tribinu u saradnji sa separatističkom organizacijom “NDNV” koja se bavila navodnim zločinima Srbije nad Hrvatima u Vukovaru.

 

 

Prismotra

3 thoughts on “Ko je Lazar Čovs? Kako se novinarstvo isplati?

 • June 8, 2020 at 10:04 pm
  Permalink

  Hahahaha. Izgleda vam opasno smeta Čovs. A očekivali smo gori članak. Očigledno ste ostali bez ideja, pa sad morate malo da izmišljate. Pravi ste novinari, nema šta.

  Reply
 • June 9, 2020 at 8:08 am
  Permalink

  Auuu znam ovoga, on i njegovi ortaci, jako pohlepni likovi. Jedan od ortaka mu se ispisao sa FTN i upisao Filozofiju, eno ga sad bahati se, tri stana u Pupinovoj palati ima. Drugi ortak, kad mu je Lazar rekao da u novinarstvu leži lova, upisao i on, pa sad obojica voze bembare, a Lazar ima i penthaus.

  Reply
 • June 9, 2020 at 8:11 pm
  Permalink

  Хахаха, има сисе. 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *