Opasnost na putu! Đilasov i Bastaćev drogirani drug ponovo divlja

Sergej Trifunović nastavlja da pod dejstvom raznih narkotika izaziva haos na ulicama Beograda. On je u poslednjih 5-6 meseci izazvao tri saobraćajne nesereće vozeći pijan i drogiran. Uprkos zabrani da upravlja motornim vozilom on i dalje divlja ulicama Beograda. Portal Prismotra je došao do infornacije da je tajkun Dragan Đilas kupio Sergeju Trifunoviću novi auto marke Audi A8 registarskog broja BG-1782FZ. Auto koji je ranije vozio Sergej Trifunović bio je stari auto marke  Citroen. 

 

Audi A8 koji vozi Sergej Trifunović ima na prednjem staklu policijsku nalepnicu. Nije jasno ko mu je tu nalepnicu izdao. Takođe Sergej Trifunović neovlašćeno koristi parking na koji nema zakonsko pravo. Taj parking namenjen je za stanare zgrade Vajkovićeva br. 28 i 30 i zaposlene u pozorištu  Atelje 212, a on nije ni jedno ni drugo.

Sergej Trifunović ne dobija novac samo od tajkuna Dragana Đilasa već i od tajkuna Dragana Šolaka vlasnika televizije N1 i NovaS. Dragan Šolak dodelio je glavne uloge Sergeju Trifunoviću i njegovom bratu u nastavku serije Crni Gruja koja će biti emitovana na jednoj od Šolakovih televizija. Honorar koji je tajkun Dragan Šolak dodelio Sergeju Trifunoviću biće nekoliko stotina hiljada evra. Zauzvrat će Sergej Trifunović sa svojim istomišljenicima po nalogu tajkuna Dragana Šolaka praviti haos na ulicama Beograda. Jedan deo ovog velikog honorara Sergej Trifunović ce potrošiti na opijate kojima je sklon.

          Serija Crni Gruja 

 

Sergej Trifunović se pre deset godina u Sarajevu u bioskopu “Meeting Point” pojavio u majici na kojoj je bio lik ratnog zločinca generala Jovana Divjak. General Jovan Divjak je počinio zločine u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu 1992. godine kada je ubijeno 42 vojnika srpske nacionalnosti koji nisu pružali otpor. 

 

Sergej Trifunović sa majicom ratnog zločinca

 

Prismotra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *