Ovo su novinari-agenti za dezinformacije! Novosadska novinarska škola II-deo

U Novom Sadu na adresi Kosovska br.1 nalazi se sedište organizacije” Novosadska novinarska škola” koja obučava novinare koji će u Srbiji plasirati dezinformacije i na taj način izazivati nerede i paniku u Srbiji.  Novinarka Ana Lalić iz Novog Sada koja je širila dezinformacije o stanju u Kliničkom centru Vojvodine upravo je od “Novosadske novinarske škole” dobila podršku. U ovom tekstu predstavljamo vam ostale članove ove sumnjive organizacije.

Jelena Jovović

Jelena Jovović rođena 1974. godine član je ove organizacije. U Novosadsku novinarsku školu pristupila je 2011. godine. U ovoj organizaciji nalazi se na poziciji koordinatora projekata u oblastima prava manjinskih i marginalizovanih grupa. Po struci je diplomirani psiholog, što koristi pri vrbovanju mladih ljudi.

Stefan Janjić 

Stefan Janjić rođen 1991. godine u ovoj organizaciji nalazi se na poziciji koordinatora projekata. On je takođe i urednik portala”FAKE NEWS TRAGAČ”, koji je finansiran od strane pojedinih zapadnih ambasada. Stefan Janjić je asisten na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu na kojem vrbuje mlade ljude za svoju organizaciju.

Mirjana Komnenović Inić

Mirjana Komenenović Inić nalazi se na poziciji finansijskog menadžera u ovoj organizaciji od 2003. godine. Njen zadatak je prikupljanje sredstava od stranih donatora i izvlčenje novca preko fiktivnih projekata ove organizacije. 

 

Nastaviće se…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *